novagroup

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Nova Real Estate Management (NovaREM)

Κτηματομεσητικές Υπηρεσίες
 
 
  
Επιτυγχάνουμε υπεραξία στη διαπραγμάτευσή σας!
 
 
Στον τομέα Nova REM του ομίλου επιχειρήσεων NovaGroup έχουμε μακροχρόνια εμπειρία τόσο στον κτηματομεσιτικό τομέα όσο και  στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαπραγμάτευσης καθώς και στη διενέργεια διαπραγματεύσεων, εστιάζοντας στην αποτελεσματικότητα, στην ποιότητα, τη συνέπεια και την ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
Ολοένα και περισσότερο, όσοι διενεργούν επιχειρηματικές και εμπορικές διαπραγματευτές αναγνωρίζουν ότι όσοι είναι αποτελεσματικοί διαπραγματευτές έχουν την ικανότητα τόσο να δημιουργούν όσο και να διεκδικούν αξία -δηλαδή ξέρουν και να συνεργάζονται και να ανταγωνίζονται. Απαιτούνται δεξιότητες διαπραγμάτευσης για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ενοποιητικές διαπραγματεύσεις, δηλαδή σε διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στη δημιουργία αξίας, πέρα από τον επιμερισμό πόρων ανάμεσα στα διαπραγματευόμενα μέρη.
 
 
Κατανοούμε ακόμη τους κινδύνους μίας ανεπαρκούς διαπραγματευτικής πρακτικής στην κερδοφορία των επιχειρήσεων και αναπτύσσουμε αναλυτικές στρατηγικές που θα εξασφαλίσουν τη μέγιστη ωφέλεια
 
 
Η εξεύρεση της καλύτερης εναλλακτικής σε μια συμφωνία διαπραγμάτευσης είναι ιδιαίτερα σημαντική, επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να λάβουμε μια σοφή απόφαση για το αν είναι συνετό να αποδεχθούμε μια συμφωνία ή όχι, αν δε γνωρίζουμε ποιες είναι οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις που διαθέτουμε.
 
 
Δυστυχώς πολύ άνθρωποι εισέρχονται σε μια διαπραγμάτευση-πώληση-αγορά, δίχως να έχουν διερευνήσει ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική τους σε περίπτωση μη συμφωνίας ή χωρίς να έχουν αναλύσει με ποιον τρόπο η καλύτερη εναλλακτική επηρεάζει ή οφείλει να επηρεάζει τη διαπραγματευτική τους στρατηγική. Παρόλα αυτά, το να εισέλθει κανείς σε μια διαπραγμάτευση, χωρίς να γνωρίζει με σαφήνεια όλα τα δεδομένου, ενδέχεται να αποβεί καταστροφικό για τα συμφέροντά του γιατί μπορεί να τον οδηγήσει να απορρίψει μια συμφωνία που θα έπρεπε να αποδεχτεί και το αντίστροφο. 
 
 
Είμαστε ο πλέον κατάλληλος σύμμαχος που χρειάζεται να βρίσκεται στο πλάι σας όταν πρόκειται για διαπραγματεύσεις και λύσεις στον κτηματομεσιτικό τομέα! Κατανοούμε τις προκλήσεις των διαπραγματεύσεων και τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να αναζητήσουμε σε ένα συμβόλαιο ή σε μία συμφωνία.
 
 
Αν  ενδιαφέρεστε να βρείτε την κατάλληλη λύση για την αγορά, πώληση ή την ενοικίαση του ακινήτου σας, ο κατάλληλος συνεργάτης θα βρεθεί δίπλα σας φροντίζοντας για την πιο συμφέρουσα λύση! Αν αναζητάτε ακίνητο προς αγορά ή ενοικίαση, ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα φροντίσει να βρείτε το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας στην πιο συμφέρουσα τιμή!
 
 
Εξασφαλίζουμε το μέγιστο όφελος για σας!
Ο κατάλληλος αγοραστής ή πωλητής για το ακίνητο σας βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και η πιο συμφέρουσα συμφωνία για σας! 
 
Από την άλλη μεριά, η πρακτική της ανάθεσης σε εξωτερικούς συνεργάτες κρίσιμων λειτουργιών μιας επιχείρησης εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό μέρος του σύγχρονου επιχειρείν. Το κρίσιμο ερώτημα είναι: με ποιον τρόπο θα πρέπει να διαπραγματευτείτε μια σύμβαση ή μια επιχειρηματική συμφωνία, μια πώληση ή αγορά, ώστε να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Απάντηση: Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία διαπραγματευτή.
 
 
 
 
Κτηματομεσητικά
 
 

Γιατί να μας επιλέξετε

 
 
Η βαθιά κατανόηση των κινδύνων που εγκυμονούν οι ανεπαρκείς διαπραγματευτικές πρακτικές, είτε αυτές σχετίζονται με τη σύναψη εμπορικών συμβάσεων είτε αφορούν πολυπλοκότερες επιχειρηματικές συμφωνίες, μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας δομημένης, πειθαρχημένης και αναλυτικής διαπραγματευτικής προσέγγισης η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συμφωνιών για τους πελάτες μας. 
 
Η διαπραγματευτική μας ομάδα πέρα από εμπειρία και γνώση διαθέτει και πάθος για τις διαμεσολαβήσεις, τις διαπραγματεύσεις και τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.
 
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε εστιάζουν στην ποιότητα, τη συνέπεια και την ικανοποίηση των πελατών μας!
 
 
 
 
Real Estate
 
 

Τα δυνατά μας σημεία περιλαμβάνουν:

 
  • Μοναδική εμπειρία που έχει αποκτηθεί μέσω του επιτυχούς χειρισμού μεγάλου αριθμού δύσκολων και σύνθετων διαπραγματεύσεων.

  • Εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που συνδυάζει ακαδημαϊκή κατάρτιση στις διαπραγματεύσεις με πολυετή πρακτική εμπειρία.

  • Ικανότητα εκπόνησης στρατηγικών και τακτικών που λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσής σας.

  • Ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας σε πολλούς κλάδους.
 
 
 
Μεσίτες

Τι προσφέρουμε εμείς…

 
Μπορεί ήδη να έχετε κερδίσει αρκετά απ’ όσα στοχεύσατε και δεν κατανοείτε την ανάγκη της συμβολής ενός διαπραγματευτή στις συμφωνίες σας. Η ομάδα μας θα βρεθεί δίπλα σας για να σας δώσει εναλλακτικές επιλογές με βάση τις σύγχρονες τακτικές της Διαπραγμάτευσης και να αφουγκραστεί τα "θέλω" σας. 
 
Η συμμετοχή μας στην ομάδα σας θα δώσει την ώθηση που θα απογειώσει τα πλάνα σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στον κλάδο σας, διαφοροποιώντας σας σημαντικά από τις “ασφαλείς και παλιομοδίτικες” επιλογές που κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν θα σας οδηγήσουμε σε τολμηρές κινήσεις υψηλού ρίσκου. Θα σας υποστηρίξουμε στην ανάλυση των δεδομένων και θα σας οδηγήσουμε στο συμφερότερο για εσάς αποτέλεσμα! Θα φροντίσουμε μέσα από την πείρα, τις γνώσεις και την εξειδίκευσή μας να εξελίξουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις πρακτικές σας.
 
 
 

Αγορά ή πώληση Ακινήτων

 
Η αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας είναι μία σταθερά στον κόσμο των επενδύσεων. Βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στεγάστε τα όνειρα σας κάτω από τη σκέπη του ιδανικού ακινήτου ή υλοποιήστε μία επένδυση που πραγματικά σας ικανοποιεί!
 
Ο κατάλληλος αγοραστής ή πωλητής για το ακίνητο σας βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και η πιο συμφέρουσα συμφωνία! 
 
 
 

Ανάθεση Ακινήτου

 
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο συμπληρώστε τη φόρμα ανάθεσης ακινήτου και ενταχθείτε στο δίκτυο των συνεργατών μας, πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες να  βρείτε τον κατάλληλο αγοραστή ή ενοικιαστή. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας!


 
 
 
 
 

Ζήτηση Ακινήτου

 
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Το δίκτυο των συνεργατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να κατανοήσει τις ανάγκες σας, ώστε να βρούμε την καταλληλότερη και πιο άμεση λύση για σας!


 
 
 
 
 
 
 
 
Στη NREM διαμεσολαβούμε και διαπραγματευόμαστε για εσάς
 
 
 
 
 
 
 

Βρείτε μας

NovaGroup Θεσσαλονίκη

Λεωνίδου 3, Χαριλάου, 54250. 
Τ. 2310 305 000, 2310 303 305, 2310 30 77 55, 231 231 2342, fax. 2310 305556.

NovaGroup Αθήνα

Πιπίνου 6, Κυψέλη, 11257, Τ: 210 220 2678.
 

 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας

 
Όνομα *
E-mail *
Τηλέφωνο
Μήνυμα
   
 


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ:

BEWAVE - ζήσε πολύ - ζήσε καλά

Ozonecleaner