novagroup

Nova Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημίσεις - Προβολή
 
Η διανομή πάσης φύσεως διαφημιστικού υλικού και φυλλαδίων, τα τελευταία χρόνια, έχουν καταστεί στη χώρα μας ως ο πιοαποτελεσματικός και προσιτός τρόπος προβολής.  
 
Το βασικό πλεονέκτημα που φέρει η μέθοδος αυτή είναι η άμεση επικοινωνία και η στοχευμένη παράδοση του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε.
 
 
 

Γιατί να διανείμετε έντυπα με τη
Nova Star
του ομίλου επιχειρήσεων NovaGroup;

H NovaStar διατηρεί μόνιμη συνεργασία με διανομείς, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντάς τους συνεχώς για τις απαιτήσεις της κάθε διανομής. Οι ομάδες είναι περίπου των 4-5 ατόμων, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής και τον αριθμό των εντύπων. Επόπτης ελέγχει αν η ροή της εντυποδιανομής προχωράει κανονικά, δίνοντας συνεχή αναφορά της εξέλιξης. Ο τομέας NovaStar του ομίλου επιχειρήσεων NovaGroup, με την εικοσαετή πείρα του απευθύνεται στο σωστό κοινό και το κατάλληλο περιβάλλον, έχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
 
Οι μορφές εντυποδιανομής είναι οι:
 
  • Διανομή εντύπου Door-to-door (πόρτα-πόρτα)

  • Διανομή εντύπου σε γραμματοκιβώτια

  • Διανομή εντύπου χέρι με χέρι

  • Διανομή εντύπου businesstobusiness (B2B)
Διανομή εντύπων 
Η NovaStar, με εμπειρία ετών στην εντυποδιανομή, φροντίζει η διαφημιστική σας δαπάνη να γίνει αποδοτική επένδυση. Κατανοώντας τις ανάγκες και τους στόχους σας και διαθέτοντας την υποδομή και την οργάνωση, υλοποιεί με απόλυτη επιτυχία την καμπάνια σας.

 
Διανομή εντύπου Door-to-door (πόρτα-πόρτα)
 
Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως απαιτητική μέθοδος, όπου επιλεγμένοι διανομείς, μοιράζουν τα έντυπα σε κάθε πόρτα ξεχωριστά. Σε κτίρια όπου αυτό δεν είναι εφικτό, τα έντυπα μοιράζονται στα γραμματοκιβώτια ή στην είσοδό της, αφήνοντας μικρότερο αριθμό εντύπων σε σχέση με τα διαμερίσματα.
 
 
Διανομή εντύπου σε γραμματοκιβώτια
 
Η μέθοδος αυτή προτιμάται από τις περισσότερες επιχειρήσεις γιατί εξασφαλίζει χαμηλότερο κόστος. Τα έντυπα διανέμονται σε κάθε ένα γραμματοκιβώτιο του κτιρίου ξεχωριστά. Σε περιπτώσεις που η οικοδομή δεν διαθέτει γραμματοκιβώτια, οι διανομείς αφήνουν λιγότερα έντυπα από τον αριθμό διαμερισμάτων, στην είσοδο της πολυκατοικίας
Διανομή εντύπου businesstobusiness (B2B)
 
 
Διανομή εντύπου χέρι με χέρι
 
Η διανομή εντύπου χέρι με χέρι είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις που γνωρίζουν ακριβώς το κοινό (target group) στο οποίο απευθύνονται. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική σε οδηγούς διερχόμενων αυτοκινήτων σε συγκεκριμένους κόμβους και σηματοδότες, σε καταναλωτές που κυκλοφορούν σε εμπορικούς δρόμους, πολυκαταστήματα και supermarkets καθώς και σε μαθητές και φοιτητές. Με την εντυποδιανομή χέρι με χέρι υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν stands, ρούχα και καπέλα με το λογότυπο της επιχείρησης.
 
 
 
Διανομή εντύπου businesstobusiness (B2B)
 
Η μέθοδος αυτή αφορά αποκλειστικά τη διανομή εντύπων σε επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα, αφήνοντας τα φυλλάδιά σας απευθείας στα χέρια των εργαζομένων ή επαγγελματιών
 Promotion
 
Promotion
 
Η  NovaStar, διαθέτει μόνιμους συνεργάτες για τις υπηρεσίες εντυποδιανομής. Από τους υπεύθυνους του τμήματος γίνεται σχεδιασμός και της παραμικρής λεπτομέρειας με στόχο μία εντυπωσιακή ενέργεια προώθησης. Παράλληλα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, επιλέγονται οι κατάλληλες προωθήτριες και προωθητές που ταιριάζουν στα προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλει να προβάλει η επιχείρηση. Ευγένεια, δυναμισμός, εμφάνιση και άνεση επικοινωνίας είναι τα χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη για όλες τις περιπτώσεις. Στις προωθητικές ενέργειες γίνεται προσέγγιση του καταναλωτή προσφέροντας το ίδιο το προϊόν για δοκιμαστική χρήση ή κάποιο εταιρικό διαφημιστικό δώρο ή εκπτωτικά κουπόνια αγοράς.
 
 
 
 
 
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας!
 
 
 
  

Βρείτε μας

NovaGroup Θεσσαλονίκη

Λεωνίδου 3, Χαριλάου, 54250. 
Τ. 2310 305 000, 2310 303 305, 2310 30 77 55, 231 231 2342, fax. 2310 305556.

NovaGroup Αθήνα

Πιπίνου 6, Κυψέλη, 11257, Τ: 210 220 2678.
 

 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας

 
Όνομα *
E-mail *
Τηλέφωνο
Μήνυμα
   
 


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ:

BEWAVE - ζήσε πολύ - ζήσε καλά

Ozonecleaner