novagroup

NOVΑ BUILDING SOLUTIONS (ΝΒS)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Διαχείριση Κοινοχρήστων
 
Διαχειριστείτε το χρόνο σας!
 
Η διαδικασία διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, ενός κτιρίου  επαγγελματικών χώρων, ή ενός συγκροτήματος κατοικιών, στο σύγχρονο τρόπο ζωής μπορεί να αποτελέσει μια δυσάρεστη διαδικασία για τους περισσότερους διαχειριστές. Οι πολλαπλές καθημερινές υποχρεώσεις, οι  δυσκολίες είσπραξης αλλά και η ευθύνη πληρωμών και εύρεσης λύσης στα τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν σε μια πολυκατοικία, προτρέπουν πολλές πολυκατοικίες να αναζητούν λύσεις διαχείρισης.
 
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τη σωστή διαχείριση εσόδων και εξόδων της πολυκατοικίας, φροντίζοντας για την ομαλή και χωρίς προβλήματα μηνιαία λειτουργία της!
 
 
 
 
Αυτό σημαίνει ότι: 

 • όλοι οι ένοικοι απευθύνονται απευθείας σε εμάς για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει.

 • επιβλέπουμε προσωπικά το κτίριο και σας ενημερώνουμε για οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο θέμα αφορά την πολυκατοικία

 • αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επισκευή και τεχνική εργασία

 • τηρούμε τις οικονομικές υποχρεώσεις την πολυκατοικίας. Εξοφλήσεις ΔΕΚΟ, πληρωμές τεχνικών, κ.ά.

 • υπολογίζουμε, εκδίδουμε, διανέμουμε και εισπράττουμε τα κοινόχρηστα

 • διατηρούμε μηχανογραφημένο αρχείο εσόδων-εξόδων της πολυκατοικίας καθώς και φάκελο που εμπεριέχει όλα τα παραστατικά των κοινόχρηστων δαπανών. 
Διαχειριση Κοινοχρηστων 
 
 
 
Με το πλέον σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα.
 
Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε και να συμβαδίζουμε με τις πιο σύγχρονες λύσεις ώστε να εξασφαλίσουμε την άμεση, υπεύθυνη και γρήγορη εξυπηρέτησή σας!
 
Πλέον μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση ακόμη και ηλεκτρονικά στα κοινόχρηστά σας αλλά και να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης που σας ταιριάζει καλύτερα:
 
 Πόρτα-πόρτα από υπάλληλο της εταιρείας  στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Για την ασφάλεια των συναλλαγών, η διαδικασία της είσπραξης είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και γίνεται με χρήση φορητών υπολογιστών
♦  Στα γραφεία μας, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 & Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:30-20:30
♦  Μέσω τραπεζικών λογαριασμών
♦  Μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής
♦  Μέσω πιστωτικής κάρτας
 
Μέσω του  Ηλεκτρονικού Πίνακα Ανακοινώσεων, μια ιστοσελίδα όπου κάθε πελάτης του ομίλου NovaGroup μπορεί, με τους προσωπικούς του κωδικούς, να έχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας του.
  
Η απόλυτη διαχείριση κοινοχρήστων
 
 
 
 
Διαφάνεια, άμεση εξυπηρέτηση και εμπιστοσύνη!
 
 
♦  Εκδίδουμε τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας και σας τα παραδίδουμε εντός 48 ωρών.

♦  Σε κάθε Ειδοποιητήριο - Απόδειξη υπάρχουν αναλυτικά όλες οι δαπάνες και τα χιλιοστά των διαμερισμάτων, ώστε να είναι εύκολος ο έλεγχος από όλους τους ενοίκους

♦  Σε περίπτωση που η πολυκατοικία έχει θέρμανση πετρελαίου, ο τομέας NBS του ομίλου επιχειρήσεων NovaGroup αναλαμβάνει την έγκαιρη προμήθεια πετρελαίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επιπλέον, ανάλογα με το σύστημα καταμέτρησης και υπολογισμού που διαθέτει η οικοδομή (ωρομέτρηση, ογκομέτρηση, θερμιδομέτρηση), συνεργάτης του ομίλου NovaGroup, επισκέπτεται την πολυκατοικία και καταγράφει τις ενδείξεις των μετρητών. Η πληρωμή του προμηθευτή πετρελαίου ή του φυσικού αερίου γίνεται άμεσα από την εταιρία μας.  
 Λογισμικό Κοινοχρήστων
 
 
 
 
 
Μεριμνούμε για την έγκαιρη πληρωμή των οφειλών!
 • Οι οφειλέτες ειδοποιούνται αυτόματα, μέσω ειδικού προγράμματος, με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους (SMS), όταν η οφειλή υπερβεί ένα συγκεκριμένο ποσό, ή όταν η πληρωμή καθυστερεί σημαντικά.

 • Μέσω ειδικού λογισμικού CRM (CustomerRelationshipManagement) καταγράφεται όλο το ιστορικό επικοινωνίας με κάθε οφειλέτη, οι αιτίες καθυστέρησης, ο διακανονισμός των οφειλών, κλπ. Σε οφειλέτες που δεν ανταποκρίνονται, αποστέλλεται έγγραφη ειδοποίηση και, όταν ο οφειλέτης είναι ενοικιαστής, ενημερώνεται και ο αντίστοιχος ιδιοκτήτης. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεται η Διαχειριστική Επιτροπή για τη λήψη περαιτέρω αναγκαίων μέτρων.
 
Διατηρούμε αρχείο καταγραφής τεχνικών εργασιών και βλαβών που αφορούν την πολυκατοικία:
 • Ποιος δήλωσε τη βλάβη & πότε

 • Ποιοι τεχνικοί έδωσαν προσφορές

 • Ποιος ανέλαβε την εργασία

 • Πότε ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες

 • Κόστος επισκευής

 • Άλλες σημαντικές λεπτομέρειες
 
 
 
 

Βρείτε μας

NovaGroup Θεσσαλονίκη

Λεωνίδου 3, Χαριλάου, 54250. 
Τ. 2310 305 000, 2310 303 305, 2310 30 77 55, 231 231 2342, fax. 2310 305556.

NovaGroup Αθήνα

Πιπίνου 6, Κυψέλη, 11257, Τ: 210 220 2678.
 

 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας

 
Όνομα *
E-mail *
Τηλέφωνο
Μήνυμα
   
 


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ:

BEWAVE - ζήσε πολύ - ζήσε καλά

Ozonecleaner