Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

Η κρίση των αγορών και η αβεβαιότητα που προκαλεί είναι κυρίαρχα στοιχεία στη χώρα και στην κοινωνία μας. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση που δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Ούτε επαγγελματία, ούτε νεοεισερχόμενο. Το στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε το επόμενο διάστημα είναι μεγάλο. Είτε θα καταφέρουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να αξιοποιήσουμε την κρίση σαν ευκαιρία είτε θα περιθωριοποιηθούμε. Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή, η ανανέωση των δεξιοτήτων μας και καθορισμός προσωπικών στόχων.

Έχετε στόχους; Θέλετε να εκπληρώσετε απλά και γρήγορα τους δικούς σας στόχους ? Εάν ναι, με τη δική σας εργασία από το χώρο σας ή από οπουδήποτε επιλέξετε, και με το δικό σας ελεύθερο ωράριο, μπορείτε να το πετύχετε. Μαζί με πλήρη και συνεχή υποστήριξη, εκπαίδευση και καθοδήγηση από την έμπειρη ομάδα συνεργατών-στελεχών. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας ελεύθερη εργασία και να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους, την ελευθερία που πάντα όλοι θέλουμε, περισσότερες ώρες με την οικογένεια, χωρίς προϊσταμένους, με αναγνώριση, ταξίδια και πολλές άλλες απολαβές, να εκμεταλλεύεστε τον χρόνο σας παραγωγικά χωρίς να τον σπαταλάτε στις συγκοινωνίες ή και σε ανούσια πράγματα.

Δεν έχει σημασία τι γνώσεις έχετε και τι δουλειά κάνετε μέχρι σήμερα. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε θετικοί στη μάθηση και να θέλετε να αλλάξει η ζωή σας.

Πρόκειται για τον νέο τρόπο εργασίας του 21ου αιώνα. Αναφερόμαστε σε σοβαρές και διεθνώς αναγνωρισμένες επιχειρήσεις. Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι, εκτός των υψηλών εισοδημάτων, η εταιρική υποστήριξη, η συνεχής εκπαίδευση, το διεθνές κύρος της επιστημονικής ομάδας και των ερευνητικών ιδρυμάτων κύρους που εμπλέκονται, η ανάπτυξη των συνεργατών, η τάση της αγοράς, η πολυετής εμπειρία, ο αριθμός των χωρών που τα έχουν εγκρίνει και πολλά άλλα.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δουλεύοντας εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τον χώρο μας -σπίτι ή γραφείο- καθώς και μέσω διαδικτύου, μπορούμε να δουλέψουμε τοπικά αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Γι' αυτό το λόγο ψάχνουμε συνεργάτες οι οποίοι θα πρέπει:

- Να έχουν πραγματική διάθεση για δουλειά.

- Να είναι πρόθυμοι να εκπαιδευτούν.

- Να ζητούν μια επαγγελματική ευκαιρία.

- Να θέλουν να αλλάξουν τη Ζωή τους.

- Να έχουν Μεγάλα Όνειρα.

 

Μπορείτε να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί για την δική σας πλήρη δωρεάν ενημέρωση. Ο υπεύθυνος μάνατζερ θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για να σας δώσει το κατάλληλο ενημερωτικό υλικό.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ*
Please specify your position in the company

ΟΝΟΜΑ*
Please type your full name.

ΕΠΙΘΕΤΟ
Invalid Input

E-mail*
Invalid email address.

Σταθερό τηλέφωνο
Invalid Input

ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΧΩΡΑ*
Please tell us how big is your company.

ΠΟΛΗ
Invalid Input

ΝΟΜΟΣ
Invalid Input

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που ψάχνω μία επιχειρηματική ευκαιρία
Invalid Input

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
Invalid Input

Το ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ μου
Invalid Input

Οι ΩΡΕΣ που μπορώ να διαθέσω
Invalid Input

Προτιμώμενες ΩΡΕΣ επικοινωνίας:
Invalid Input