Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος

Έκδοση κοινοχρήστων

Η εταιρία NovaGroup αναλαμβάνει την μηχανοργάνωση και την έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας σας. Οι δαπάνες οι οποίες αφορούν την πολυκατοικία σας, δίνονται τηλεφωνικά από τον διαχειριστή του κτιρίου στον υπεύθυνο του τομέα έκδοσης κοινοχρήστων της εταιρίας NovaGroup.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. και τα απογεύματα (εκτός Δευτέρας & Τετάρτης), από τις 17:30 μ.μ. έως τις 20:30 μ.μ. Όλα τα δεδομένα που αφορούν τα μηνιαία πάγια έξοδα του κτιρίου καθώς και επιπλέον έκτακτα έξοδα που πιθανόν έχουν προκύψει, επιμερίζονται από το ειδικό πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων που διαθέτει η εταιρία.

Ο διαχειριστής παραλαμβάνει μία διπλότυπη συγκεντρωτική κατάσταση εκτυπωμένη σε μηχανογραφικό χαρτί, (το ένα φύλλο μπορείτε να το αναρτήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων της οικοδομής και το δεύτερο να το κρατήσετε αρχείο στο φάκελο που συγκεντρώνετε όλα τα παραστατικά) καθώς και τα ειδοποιητήρια που αφορούν το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά μαζί με τα αποκόμματα για την απόδειξη του κάθε διαμερίσματος.

Οι συγκεντρωτικές καταστάσεις αναγράφουν όλα τα έξοδα της οικοδομής, χωρισμένα σε κατηγορίες (κοινόχρηστα, ανελκυστήρας, θέρμανση, συνιδιοκτησία και ειδικές δαπάνες), τα χιλιοστά συμμετοχής του κάθε διαμερίσματος ανά κατηγορία εξόδων, τις μονάδες κατανάλωσης θέρμανσης, τους συντελεστές θέρμανσης και το πληρωτέο ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά καθώς και το συνολικό ποσό δαπανών.

Τα ειδοποιητήρια αναγράφουν όλα τα έξοδα της οικοδομής, χωρισμένα σε κατηγορίες, όπως ακριβώς στη συγκεντρωτική κατάσταση καθώς και τις ενδείξεις των μετρητών (τελευταία – προηγούμενη ένδειξη). Συνεργάτης της εταιρίας NovaGroup, παραδίδει τα κοινόχρηστα στον χώρο σας εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα που κάνατε το τηλεφώνημα.

Ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο του τμήματος έκδοσης κοινοχρήστων, για τα προγράμματα που παρέχει η εταιρία NovaGroup, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των διαμερισμάτων του κτιρίου!