Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Η εικόνα που προβάλουν οι επιχειρήσεις στον τομέα της καθαριότητας είναι η πιο σημαντική. Ένα καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον εργασίας προσφέρει ηρεμία και συνθήκες αποδοτικής εργασίας. Ο τομέας NovaService της εταιρίας NovaGroup, για τους λόγους αυτούς, κρίνει απαραίτητο ένα πρόγραμμα καθαριότητας, το οποίο θα συμβάλλει στην άριστη εικόνα του εργασιακού χώρου.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, άνθρωπος του NovaService, έρχεται σε επαφή μαζί σας και επισκέπτεται το χώρο σας για να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος παροχής υπηρεσιών που απαιτούνται για τις ανάγκες σας. Διαθέτει έμπειρα συνεργεία που φροντίζουν την καθαριότητα του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα απορρυπαντικά, με οικολογικά χαρακτηριστικά, χαμηλού PH, αναγνωρισμένων εταιρειών, με όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία, για να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

 

  • Σκούπισμα – σφουγγάρισμα όλων των χώρων
  • Καθαρισμός – απολύμανση κοινόχρηστων WC
  • Καθάρισμα – ξεσκόνισμα όλων των γραφείων και όλων των αντικειμένων που βρίσκονται πάνω σε αυτό
  • Προσεκτικός καθαρισμός πολυμηχανημάτων, εκτυπωτών, κτλ
  • Καθαρισμός όλων των παραθύρων και κουφωμάτων
  • Σκούπισμα – πλύσιμο πεζοδρομίου

 

Η συχνότητα των παραπάνω υπηρεσιών ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της εταιρίας και βάση αυτών ορίζεται και η τιμή.

Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα ειδικών καθαρισμών σε περίπτωση που δεν σας καλύπτουν πλήρως οι παραπάνω υπηρεσίες. Οι επισκέψεις του συνεργείου καθαρισμού πραγματοποιούνται τις ώρες που δεν βρίσκεται σε λειτουργία ο επαγγελματικός σας χώρος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η πληρωμή του συνεργείου καθαρισμού γίνεται μία φορά το μήνα. Η ασφάλιση των συνεργείων καθαρισμού καθώς και τα επιδόματα αδείας και τα δώρα δεν επιβαρύνουν εσάς. Ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο του τμήματος καθαριότητας, για τα προγράμματα που παρέχει η υπηρεσία NovaService, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.