Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος

Καθολική διαχείριση πολυκατοικίας

Η καθολική διαχείριση, είναι το δεύτερο πρόγραμμα διαχείρισης που μπορεί να συνάψει η εταιρία NovaGroup με την πολυκατοικία σας ώστε να σας απαλλάξει πλήρως από οποιοδήποτε θέμα της οικοδομής.

Με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της συνιδιοκτησίας, αναλαμβάνουμε την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας σας. Η υπηρεσία αφορά τη συλλογή κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας και τις πληρωμές τους.

Στη συνέχεια, τα ποσά επιμερίζονται στο πρόγραμμα κατανομής κοινόχρηστων δαπανών και εκδίδεται διπλότυπη αναλυτική κατάσταση καθώς και στα ειδοποιητήρια και τις εξοφλητικές αποδείξεις ανά διαμέρισμα, με ανάλυση δαπανών.

Η εταιρία NovaGroup, ορίζει δύο προγραμματισμένες επισκέψεις εισπράξεων κοινοχρήστων με συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες. Ταυτόχρονα διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς, ειδικά για τις πληρωμές κοινόχρηστων οφειλών για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων δεν βρίσκονταν στην κατοικία τους τις προκαθορισμένες ώρες εισπράξεων.

Συνεργάτης της εταιρίας NovaGroup, φροντίζει να υπενθυμίζει τηλεφωνικά, για οφειλές προηγούμενων λογαριασμών για να μην συγκεντρώνονται υψηλά ανεξόφλητα ποσά που δημιουργούν μακροπρόθεσμα πρόβλημα στις έγκαιρες πληρωμές των προμηθευτών της οικοδομής (συντηρητής ανελκυστήρα, συνεργείο καθαρισμού, Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ κτλ).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας την πολυκατοικία σας, τηρούνται βιβλία εσόδων - εξόδων καθώς και φάκελος που περιέχει όλα τα παραστατικά των κοινόχρηστων δαπανών.

Σε περίπτωση που η πολυκατοικία έχει θέρμανση πετρελαίου, η εταιρία NovaGroup αναλαμβάνει την έγκαιρη προμήθεια πετρελαίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και ανάλογα με το σύστημα μέτρησης που διαθέτει η οικοδομή (ωρομέτρηση, ογκομέτρηση, θερμιδομέτρηση), συνεργάτης της εταιρίας NovaGroup, επισκέπτεται την πολυκατοικία και καταγράφει τις ενδείξεις των μετρητών.

Η πληρωμή του προμηθευτή πετρελαίου ή του φυσικού αερίου γίνεται άμεσα από την εταιρία μας.

Παράλληλα με την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας σας, η εταιρία NovaGroup αναλαμβάνει εργασίες που προκύπτουν στην οικοδομή με την πάροδο του χρόνου. Πιο αναλυτικά:

 

  • Αλλαγή λαμπτήρων
  • Συντήρηση καυστήρα
  • Ειδικοί καθαρισμοί
  • Βαφή πολυκατοικίας
  • Τρίψιμο μαρμάρων
  • Απολυμάνσεις
  • Απεντομώσεις
  • Αλλαγή – επιδιόρθωση κλειδαριάς