Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος

Διαχείριση πολυκατοικίας

Η εταιρία NovaGroup, με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της συνιδιοκτησίας, αναλαμβάνει την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας σας. Η υπηρεσία αφορά τη συλλογή κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας και τις πληρωμές τους. Στη συνέχεια, τα ποσά επιμερίζονται στο πρόγραμμα κατανομής κοινόχρηστων δαπανών, και εκτυπώνονται σε μία διπλότυπη συγκεντρωτική κατάσταση καθώς και στα ειδοποιητήρια και τις εξοφλητικές αποδείξεις ανά διαμέρισμα με ανάλυση δαπανών.

Η εταιρία NovaGroup, ορίζει δύο προγραμματισμένες επισκέψεις εισπράξεων με συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες. Ταυτόχρονα διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς, ειδικά για τις πληρωμές κοινόχρηστων οφειλών για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων δεν βρίσκονταν στην κατοικία τους τις προκαθορισμένες ώρες εισπράξεων.

Συνεργάτης της εταιρίας NovaGroup, φροντίζει να υπενθυμίζει τηλεφωνικά, για οφειλές προηγούμενων λογαριασμών για να μην συγκεντρώνονται υψηλά ανεξόφλητα ποσά που δημιουργούν μακροπρόθεσμα πρόβλημα στις έγκαιρες πληρωμές των προμηθευτών που συνεργάζονται με την οικοδομή (συντηρητής ανελκυστήρα, συνεργείο καθαρισμού, κτλ) καθώς και στην έγκαιρη εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης και ηλεκτρικού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την πολυκατοικία σας, τηρούνται βιβλία εσόδων - εξόδων καθώς και φάκελος που εμπεριέχει όλα τα παραστατικά των κοινόχρηστων δαπανών.

Σε περίπτωση που η πολυκατοικία έχει θέρμανση πετρελαίου, η εταιρία NovaGroup αναλαμβάνει την έγκαιρη προμήθεια πετρελαίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και ανάλογα με το σύστημα μέτρησης που διαθέτει η οικοδομή (ωρομέτρηση, ογκομέτρηση, θερμιδομέτρηση), συνεργάτης της εταιρίας NovaGroup, επισκέπτεται την πολυκατοικία και καταγράφει τις ενδείξεις των μετρητών.

Η πληρωμή του προμηθευτή πετρελαίου ή του φυσικού αερίου γίνεται άμεσα από την εταιρία μας.