Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βιολογικός καθαρισμός επίπλων και στρωμάτων

Η εταιρία NovaGroup αναλαμβάνει τον επί τόπου βιολογικό καθαρισμό των επίπλων (σαλόνι, καρέκλες, πολυθρόνες) και των στρωμάτων σας. Είναι γνωστό ότι τα έπιπλά μας με την καθημερινή χρήση επιβαρύνονται με πολυποίκιλους ρύπους. Λεκέδες από τρόφιμα και ποτά, ο καπνός του τσιγάρου και το καυσαέριο λερώνουν τόσο την επιφάνεια όσο και το εσωτερικό τους.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία του καθαρισμού γίνεται προσεκτικός έλεγχος του υφάσματος και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες. Ο έμπειρος συνεργάτης της εταιρίας NovaGroup προτείνει τον ενδεδειγμένο τρόπο καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθεί ώστε να παραλάβετε τα έπιπλά σας πεντακάθαρα. Με φορητά μηχανήματα τύπου spray-extraction και επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές η εταιρία NovaGroup εγγυάται καταπληκτικά αποτελέσματα.Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι βιο-διασπώμενα, 100% φιλικά προς το περιβάλλον. Ο καθαρισμός διαρκεί περίπου 3 – 4 ώρες (για ένα σαλόνι με ένα διθέσιο και έναν τριθέσιο καναπέ) και δεν λερώνει καθόλου το σπίτι σας.

Το πρώτο βήμα του καθαρισμού είναι η αφαίρεση σκόνης και άλλων ρύπων με τη μέθοδο της αναρρόφησης των επιφανειών. Στη συνέχεια, γίνεται προ-ψεκασμός και μετά κανονική πλύση με φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Στο τέλος, στεγνώνουμε την επιφάνεια, με απαγωγή της υγρασίας μέχρι και 95%. Με την ολοκλήρωση της εργασίας καθαρισμού γίνεται ο τελικός έλεγχος για να δούμε το αποτέλεσμα του καθαρισμού και να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού του σαλονιού σας καλά θα είναι να μην χρησιμοποιηθούν για κάποιες ώρες (συνιστάτε 6 ώρες) τα κομμάτια που καθαρίστηκαν.