Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αδιαβροχοποίηση υφασμάτων

Η αδιαβροχοποίηση υφασμάτων προσφέρει αόρατη τριπλή προστασία από λεκέδες, μύκητες και ξεθώριασμα. Τα ειδικά προϊόντα αδιαβροχοποίησης, καλύπτουν τις ίνες των υφασμάτων με στρώμα σωματιδίων το οποίο έχει υδρόφοβες ιδιότητες και δεν επιτρέπει την απορρόφηση των υγρών. Έτσι, το νερό, ο καφές και το κόκκινο κρασί που πιθανότατα να στάξουν πάνω στα υφάσματά σας, σχηματίζουν μικρές «πέρλες» στην επιφάνειά τους και απομακρύνονται εύκολα με ένα στεγνό πανί ή τίναγμα, χωρίς να αφήσουν κανένα λεκέ.

Η εφαρμογή της αδιαβροχοποίησης είναι ιδανική για υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, χαλιά, ρούχα και κάθε είδους επιφάνεια από συνθετικό ύφασμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρίας NovaGroup για την αδιαβροχοποίηση, είναι απολύτως ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος να αλλάξει το χρώμα ή να καταστρέψει τις ίνες των υφασμάτων.

Η αδιαβροχοποίηση των υφασμάτων, θα σας απαλλάξει από το συχνό καθαρισμό διατηρώντας τα υφάσματα σε άριστη κατάσταση για πολύ περισσότερο χρόνο. Επιπλέον, θα κάνετε οικονομία σε απορρυπαντικά, νερό και χρόνο και δεν θα χρειάζεται να έχετε τεταμένη την προσοχή σας κάθε φορά που τα παιδιά σας τρώνε ή παίζουν στον αγαπημένο σας καναπέ.