Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος

Διαφημίσεις - Διανομές φυλλαδίων και εντύπων

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η διανομή φυλλαδίων και διαφημιστικού υλικού έχουν κατακτήσει τη χώρα μας ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβολής. Το βασικό πλεονέκτημα που παρουσιάζουν είναι η άμεση επικοινωνία και η στοχευμένη παράδοση του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε.

Οι μορφές εντυποδιανομής είναι οι:

 

  • Διανομή εντύπου Door-to-door (πόρτα-πόρτα)
  • Διανομή εντύπου σε γραμματοκιβώτια
  • Διανομή εντύπου χέρι με χέρι
  • Διανομή εντύπου business to business

 

Η εταιρία NovaGroup, με πείρα 8 ετών στην εντυποδιανομή, φροντίζει η διαφημιστική σας δαπάνη να γίνει αποδοτική επένδυση. Κατανοώντας τις ανάγκες και τους στόχους σας και διαθέτοντας την υποδομή και την οργάνωση, υλοποιεί με απόλυτη επιτυχία την καμπάνια σας.

Διανομή εντύπου Door-to-door (πόρτα-πόρτα)

Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως απαιτητική μέθοδος, όπου επιλεγμένοι διανομείς, μοιράζουν τα έντυπα σε κάθε πόρτα ξεχωριστά. Σε κτίρια όπου αυτό δεν είναι εφικτό, τα έντυπα μοιράζονται στα γραμματοκιβώτια ή στην είσοδό της, αφήνοντας το μισό περίπου αριθμό εντύπων σε σχέση με τα διαμερίσματα.

Διανομή εντύπου σε γραμματοκιβώτια

Η μέθοδος αυτή προτιμάται από τις περισσότερες επιχειρήσεις γιατί εξασφαλίζει χαμηλότερο κόστος. Τα έντυπα διανέμονται σε κάθε ένα γραμματοκιβώτιο του κτιρίου ξεχωριστά. Σε περιπτώσεις που η οικοδομή δεν διαθέτει γραμματοκιβώτια, οι διανομείς αφήνουν περίπου τα μισά έντυπα από τον αριθμό διαμερισμάτων, στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Διανομή εντύπου χέρι με χέρι

Η διανομή εντύπου χέρι με χέρι είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις που γνωρίζουν ακριβώς το κοινό (target group) στο οποίο απευθύνονται. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική σε οδηγούς διερχόμενων αυτοκινήτων σε συγκεκριμένους κόμβους και σηματοδότες, σε καταναλωτές που κυκλοφορούν σε εμπορικούς δρόμους, πολυκαταστήματα και super market καθώς και σε μαθητές και φοιτητές. Με την εντυποδιανομή χέρι με χέρι υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν stands, ρούχα και καπέλα με το λογότυπο της επιχείρησης.

Διανομή εντύπου business to business

Η μέθοδος αυτή αφορά αποκλειστικά τη διανομή εντύπων σε επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα, αφήνοντας τα φυλλάδιά σας απευθείας στα χέρια των εργαζομένων ή επαγγελματιών.

Promotion

Η εταιρία NovaGroup, διαθέτει μόνιμους συνεργάτες για τις υπηρεσίες εντυποδιανομής. Από τους υπεύθυνους του τμήματος γίνεται σχεδιασμός και της παραμικρής λεπτομέρειας με στόχο μία εντυπωσιακή ενέργεια προώθησης. Παράλληλα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, επιλέγονται οι κατάλληλες προωθήτριες και προωθητές που ταιριάζουν στα προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλει να προβάλει η επιχείρηση. Ευγένεια, δυναμισμός, εμφάνιση και άνεση επικοινωνίας είναι τα χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη για όλες τις περιπτώσεις. Στις προωθητικές ενέργειες γίνεται προσέγγιση του καταναλωτή προσφέροντας το ίδιο το προϊόν για δοκιμαστική χρήση ή κάποιο εταιρικό διαφημιστικό δώρο ή εκπτωτικά κουπόνια αγοράς.

Γιατί να διανείμετε έντυπα με τη NovaGroup;

Η εταιρία NovaGroup διατηρεί μόνιμη συνεργασία με διανομείς, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντάς τους συνεχώς για τις απαιτήσεις της κάθε διανομής. Οι ομάδες είναι περίπου των 4-5 ατόμων, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής και τον αριθμό των εντύπων. Επόπτης ελέγχει αν η ροή της εντυποδιανομής προχωράει κανονικά, δίνοντας συνεχή αναφορά της εξέλιξης. Η εταιρία NovaGroup με την οκταετή πείρα της απευθύνεται στο σωστό κοινό και το κατάλληλο περιβάλλον, έχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.